monitor users

Καλώς ήρθατε...

Εδώ θα βρείτε ένα ελεύθερο Blog για όλους όσους έχουν σχέση με την κωπηλασία.
Καταγγελείες, διαμαρτυρίες, διαφωνίες, αποκαλύψεις κλπ
όλα ελεύθερα χωρίς λογοκρισία και διαγραφές σχολιων.

20 Μαΐου 2010

TO ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2010 ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.
656 συνολικά αθλητές σε 281 σκάφη έχουν δηλώσει συμμετοχή στην 1
η φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Μπλεντ της Σλοβενίας από 27 έως 30 Μαϊου. Ο Αγώνας περιλαμβάνει και 4 αγωνίσματα της κατηγορίας ΑΜΕΑ για κωπηλάτες με φυσικές αναπηρίες που θα αγωνισθούν την Πέμπτη το απόγευμα.

Στους αγώνες εκπροσωπούνται όλες οι κορυφαίες χώρες ανάμεσα στις 38 συνολικά που συμμετέχουν. Η Αγγλία με 60 αθλητές και 26 πληρώματα, η Γερμανία με 15 κορυφαίους κωπηλάτες της επιτυχημένων πληρωμάτων της όπως ο Marcel Hacker που επιστρέφει στο σκιφ. Η Ιταλία ένα από το κορυφαία κράτη στα Παγκόσμια Κύπελλα θα ταξιδέψει στο Μπλεντ με 61 αθλητές και θα δοκιμάσει αρκετές νέες συνθέσεις όπως την δίκωπο των Mornati-Carboncini.
Παρά την απόσταση, η Ν.Ζηλανδία, που φέτος φιλοξενεί το παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα εκπροσωπηθεί στην δίκωπο ανδρών, σκιφ ανδρών και γυναικών και τετραπλό γυναικών υπενθυμίζοντας στον κόσμο πως σκοπεύουν να δημιουργήσουν μεγάλο γεγονός στην διάρκεια του προσεχούς παγκόσμιου πρωταθλήματος τον Νοέμβριο.
Ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου ξεκινά με μία ασυνήθιστη αλλαγή, καθώς ο
Σλοβένος σκιφίστας
Iztok Cop αποφάσισε να κάνει πλήρωμα με τον Νορβηγό Olaf Tufte δημιουργώντας το διπλό σκιφ της Νορβηγίας. Ο Cop δήλωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία κούρσα της καριέρας του και πως είναι δική του απόφαση να δοκιμάσει να τρέξει την κούρσα μαζί με τον για πολλά χρόνια φίλο του Olaf Tufte.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Π.Κ. ένας αθλητής πρέπει να είναι υπήκοος της χώρας ή σωματείου μέλους της χώρας για την οποία αγωνίζεται. Ο Cop είναι μέλος του σωματείου στο οποίο ανήκει ο Olaf Tufte (Horten RK) στη Νορβηγία και συνεπώς έχει το δικαίωμα να την εκπροσωπεί.
Η φιλοξενούσα χώρα, Σλοβενία, παρά την έλλειψη του κορυφαίου κωπηλάτη της, με περηφάνια θα παρουσιάσει τους αδελφούς Luka & Jan Spik στην τετράκωπο και τους αδελφούς Ziga, Tomaz & Miha Pirih, μαζί με τον Rok Kolander στην τετράκωπο ανδρών.
Στην προσπάθεια της για μεγαλύτερη προβολή του αθλήματος η FISA έχει αναδιοργανώσει την παραδοσιακή σειρά των αγωνισμάτων έως και το πρόγραμμα των τελικών με μία ώρα αποκλειστικά για τα πλέον δημοφιλή αγωνίσματα : Σκιφ Ανδρών & Γυναικών και Οκτάκωπες Ανδρών και Γυναικών. Ο στόχος αυτής της αλλαγής είναι η προβολή ενός συνεχούς και ολοκληρωμένου ωριαίου προγράμματος με τις πιο γνωστές κατηγορίες σκαφών που μπορεί εύκολα να αναμεταδοθεί στην TV. Είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμασθεί αυτό το νέο μοντέλο.
Η λίμνη Bled έχει φιλοξενήσει 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα το 1966, 1979 & 1989. Αυτή η πρώτη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2010 θα χρησιμοποιηθεί ως Δοκιμαστικός Αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας του 2011.
Συμμετοχές και αγωνιστικό πρόγραμμα στο www.worldrowing.com ή με επιλογή εδώ από σήμερα. Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά την Κυριακή 30 Μαϊου με πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας www.worldrowing.com

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ μέσω της σελίδας
www.worldrowing.com >
media > media accreditation

FISA / 20.5.2010 - λτ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

3 σχόλια:

mctsou είπε...

Συμβουλή.
Όταν κάνεις copy paste να αναφέρεις την πηγή σου.
(Για να έχει αυτή την ευθύνη για τις μλκίες που γράφει)
πχ quad = τετραπλό και όχι τετράκωπος.
Για την συγκεκριμένη πηγή ένας λόγος παραπάνω.

Elo... είπε...

εχεις δικιο, ΕΚΟΦΝΣ γαρ...

mctsou είπε...

Ασε που θα κάνουν κανένα αφιέρωμα στην διαδικτυακή κωπηλασία και θα σας κατηγορήσουν για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.